Ekomax Modüler Soğuk Oda Teknolojisi

Soğuk Depolama Çözümüne Bakırken Dikkat Edilecek Faktörler

Bu blog yazısında, bir soğuk hava deposu çözümü arıyorsanız dikkate almanız gereken faktörlere odaklanacağız. Kurulum maliyetlerini, alan gereksinimlerini, mevcut tesisleriniz ve tesisleriniz ile bağlantı parçalarını ve bakım maliyetini dikkate alacaksınız. Bazen bu şüpheler yaratabilir ve doğru çözümü bulmayı zorlaştırabilir. İlk olarak, modüler bir soğuk oda ne olduğunu açıklayacağız. İkincisi, KESKİNSO modüler soğuk oda, soğutucu veya dondurucunun avantajlarını adlandıracağız.

“Akıllı” Modüler Soğuk Depolama Ne Demektir?

“EKOMAX” modüler soğuk hava deposu bir çeşit soğuk odadır (veya gömme soğuk oda). Modülerdir, çünkü buzdolabında depolama ihtiyaçlarınıza daha iyi uyacak modüller halinde gelebilir. Modüler tipi soğuk oda panellerimiz sert bir PUR veya PIR çekirdeğinden yapılmıştır. Modüler soğuk odalarınız için mümkün olan en iyi ısı yalıtımını sağlar.

Modüler tipi soğuk oda panelleri ve PVC profillerimiz sayesinde soğuk odanız gerekli alanlara uyum sağlayabilir. Ayrıca hızlı bir şekilde kurabilir veya sökebilir, hızlı bir şekilde ihtiyacınız olan yere yerleştirerek size olağanüstü bir soğuk depolama kaynağı sağlayabilir.

Kaliteli Panellerin Avantajları Akıllı Modüler Soğuk Oda ”EKOMAX”

İşletmeniz için soğutmaya yatırım yapmayı düşünüyorsanız, modüler bir soğuk odaya mı yoksa bir buzdolabına mı yatırım yapacağınızı düşünebilirsiniz.

Alan Verimliliği

Alan verimliliği ile ilgili olarak, bir modüler soğuk oda alanı birçok küçük buzdolabından önemli ölçüde daha verimlidir. Bir buzdolabı veya daha küçük soğutma grupları ile, soğutulmuş alanı birçok küçük bileşene ayıracaksınız. Bu alanları tek bir yerde birleştirirseniz, yalnızca bir tane yüksek izolasyonlu soğuk odanız ve bir adet soğutma biriminiz olacak. Size daha fazla kullanılabilir iş alanı ve nihayetinde daha başarılı bir iş potansiyeli kazandırarak önemli miktarda alan tasarrufu sağlayacaktır.

Maliyet Verimliliği

Kaliteli Paneller Modüler soğuk oda önemli ölçüde daha kalın, daha verimli ısı yalıtımlı duvarlara sahiptir. Enerji faturanızı düşürmenize ve işletme giderlerinizi azaltmanıza yardımcı olur.

Hızlı teslimat

KESKİNSO Soğutma modüler soğuk odasını oluşturmak için dil ve oluk yalıtımlı metal paneller kullanıyoruz. 42 dansite yoğunlukta 0,50 mm saç kalınlığında kilitli panel kullanıyoruz. Bu pratikte ne anlama geliyor? Nihayet bekleme süresi olmadan soğuk odanın herhangi bir boyutunu inşa etmek mümkün olacak. Müşteriler, hemen teslim edebileceğimiz boyutlar açısından ihtiyaçlarına uygun bir soğuk oda sipariş edebilecekler. Bu modüler soğuk odaya EKOMAX adını verdik, çünkü müşterilere iki temel avantaj sağlıyor: hızlı teslimat ile birinci sınıf yalıtım.

Akıllı Soğuk Oda Nerede Yapılabilir?

İhtiyacınız olan her yerde: bir restoranda, bir kafede, bir otelin mutfağında. Dahası, gömme soğutucuyu, çiçekleri soğutmak ve meyve ve sebzeleri pazara getirmeden önce veya işlemeden önce saklamak için kullanabilirsiniz.

Neyse ki, KESKİNSO EKOMAX Paneller size soğuk depolamanın en iyi çözümü konusunda tavsiyede bulunabilir: sektör lideri modüler EKOMAX tipi soğuk odalarımız. KESKİNSO modüler “EKOMAX” tipi soğuk odaları yüksek enerji verimliliği ve çok yönlülük sunar. Modüler soğuk odalarımız mevcut tesislerinize uyum sağlayabilir. Benzersiz gereksinimlerinizi dikkate alacağız ve size proje ihtiyaçlarınıza daha uygun, size özel bir çözüm sunacağız. Lütfen bizimle iletişime geçin:

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı