Tarım Alanın Da Soğuk Hava Deposu

Soğuk hava deposu sistemlerinin en çok ihtiyaç duyulduğu diğer alanlardan bir tanesi de tarım alanıdır. Tarım hasat zamanında ürünlerin satış işlemi gerçekleşene kadar doğru muhafaza edilmediği takdirde yapmış olduğunuz hasatların hepsi boşa gitmektedir. Misal havuç meyvesini düşünün bozulabilme ihtimali en kuvvetli ürünler arasında yer almaktadır.

Porsuma özelliğinden dolayı kaldırılan tonlarca hasatın çöp olmaması için soğuk oda sistemlerinde doğru bir şekilde muhafaza edilmesi gerekmektedir. Aynı şekilde soğuk oda arabaları ile de nakliyat sürecinin tamamlanması ve sofralarda yerini alması gerekmektedir. Sonuçta bu işlemlerin hiçbirisi bir günde gerçekleşmemekte ve porsumaması için havuç gibi tarım ürünlerinin doğru saklanma koşullarında yer alması gerekmektedir.

Soğuk hava deposu ürünü ilk gün tazeliğinde koruyacak ve saklayacak motor kapasitesine sahiptir. Dilerseniz şoklama cihazları da soğuk oda cihazları arasında yer alabilmektedir. Hangi tip ürünü yetiştiriyor ve hangi derecelerde saklama koşulları oluşturmak istiyorsanız bizlerle irtibata geçerek taleplerinizi belirtebilir size uygunluk gösteren soğuk oda sistemlerini öğrenebilirsiniz.

Firma çalışanlarımız her zaman size en uygun soğuk hava deposu tiplerinin hangileri olduğunu en ince detayına kadar anlatacak ve en uygun bütçeler ile size hizmet vermeye çalışacaktır. Keskinso firması olarak uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz soğuk oda sistemleri her zaman en üst kalite baz alınarak yapılmış ve müşteri memnuniyetleri oluşturulmuştur

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı