İşlevsel ve Son Teknoloji Soğuk Oda Kapıları

Soğuk oda sistemleri kurulumunda dikkat edilmesi gereken önemli birkaç husus vardır. Bu hususlardan biri ısıyı odanın içerisinde tutabilmek ve oda dışına soğuk havanın sızmasının engellenmesidir. İşte tam da bu noktada soğuk oda kapıları devreye girmektedir. Soğuk odalar için özel olarak tasarlanan ve birinci sınıf malzemeden ürettiğimiz kapılarımız ısıyı odanın içerisinde tutmakta ve sızıntı durumlarını engellemektedir.

Soğutma cihazları tarafından oda ısısının belirli bir seviyede tutulması sağlanmaktadır. Kapılar ise bu ısının süreklilik halini sağlayarak bir döngü oluşmasını sağlamaktadır. Bu sayede muhafaza işlemi tam kapsamlı bir şekilde desteklenirken, ürünlerin uzun vadede bozulmadan kalabilmesi kolaylaşmış olmaktadır. Son teknoloji malzemelerden ürettiğimiz soğuk oda kapıları oda aralıklarından hava çıkmasını kesin bir şekilde engellemektedir.

Kapı sistemi izolasyon ve yalıtım konusunda oldukça gerekli bir sistemdir. Firmamızın uluslararası standartlara uygun özel olarak tasarladığı kapıların kilit sistemi de son teknolojidir. Bu açıdan üst düzey güvenlik sağlamakla birlikte özel bir koruma alanı da oluşturulmaktadır. Soğuk hava dalgasının içerde tutulması oda içinde bulunan et, balık, meyve, sebze gibi gıda ürünlerinin de daha uzun süreli olarak taze kalmasını sağlamaktadır.

Firmamız, müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassastır. 35 yıldır süregelen deneyimlerimiz neticesinde, vermiş olduğumuz hizmetlerden hiçbir şekilde olumsuz dönüş almamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Soğuk oda kapıları gibi işlevsel ve gerekli bir hizmetten yararlanmak için bizimle iletişime geçebilir, fiyatlandırma ve hizmet alanlarımız konusunda daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı