Uluslararası Standartlara Uygun Soğutma Cihazları

Firmamız tarafından uluslararası standartlara ve Avrupa normlarına uygun belgeli soğutma cihazları üretilmektedir. Kapalı veya açık tip olacak şekilde ihtiyaç doğrultusunda ürettiğimiz cihazlarımız her türlü dış ortam koşullarına uygundur. Aynı zamanda çevre dostu ve birinci sınıf malzemelerden üretilmektedir. İşletmeniz için kullanmak isteyeceğiniz cihazlarımız kapasite ihtiyaçlarınıza göre değişiklik göstermektedir.

Cihazlarımız kurulacağı soğuk oda için bölgesel tüm şartlar göz önünde bulundurularak üretilmektedir. Cihazlarımız uzun süre muhafaza edilecek gıdalar için uygun koşulları sağlamak amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca cihazlarımızda üst düzey güvenlik önlemleri bulunmaktadır. Bu sayede kullanılan son teknoloji ekipmanlar ile çok daha uzun süreli verim alınabilmektedir.

Soğuk oda sistemleri işletmenize kolaylık sağlayabilmek amacıyla ürünlerinizin uzun süreli muhafazasını sağlamaktadır. Ticaret alanında sıklıkla başvurulan soğutma cihazları ürünlerin pazarlanmasının yanı sıra doğru şartlarda saklanabilmesi için de son derece gereklidir. Doğru şartlarda saklanabilmiş, bozulmamış ürünler sayesinde şirket kârınızı iki katına çıkaracağınızı belirtmek isteriz. Bu alanda ürettiğimiz ürünlerimiz son teknoloji cihazlar olup her türlü güvenlik kontrolünün dikkatle yapıldığı ürünler olmaktadır.

Sıcaklık miktarının ayarlanabilmesi özelliğiyle stabil düzeyde tutulan ısı ürünün muhafaza süresini arttırmaktadır. Bu sayede olası bozulma durumlarının önüne geçilerek alıcı ve satıcı açısından memnuniyet oluşacaktır. Şirketinizin kâr oranını arttırmak ve kalitenizi çok daha üst düzeylere taşımak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilir, firmamızdan destek alabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı