Soğutma Sistemleri için Soğuk Oda Panelleri

Soğuk oda sistemleri günümüz dahilinde hem yurt içi hem de yurt dışında en çok başvurulan noktalar arasında yer alır.

Sistemler dahilinde sayısız ürünün korunması, bozulmasının önüne geçilmesi mümkün kılınır. Ancak elde edilecek bu soğuk hava deposu kapsamında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır.

İstenen düzeyde koruma sağlamak ve ürünlerin bozulmasının önüne geçebilmek adına özelleştirme yapılmalıdır.

Özelleştirmeden kasıt, mevcut ürünlerin yapısına bakarak her ürün için soğuk oda panelleri dahilinde ısı ayarlarının belirlenmesi bulunur.

Tahmin edildiği üzere her ürünün ortak bir soğuk alan ihtiyacı bulunmamaktadır. Aşırı derecede soğuk ortamlarda ürünlerin zarar görmesine yol açabilir.

Konteynır soğuk oda ya da genel soğutma cihazlarının kullanıldığı noktalarda buna göre bir düzenleme yapmak gerekir.

Öncelikle alan içerisinde ihtiyaç bulunan en temel malzeme soğutma cihazı olacaktır. Soğutma cihazı elde edildikten itibaren hangi ürünlerin satışını ya da aracılığını yaptığınızı bölüm olarak ayırmalısınız.

Örneğin bir et ürünü ile sebze ürünlerinin ihtiyacı olan sıcaklık aynı olmayacaktır.

Kontrollü soğutma sistemleri için soğuk oda panelleri ihtiyacınızı karşılayabilir. Paneller alan içerisinde bulunan soğuk havayı size sayısal değerlerle gösterir.

Aynı zamanda içerideki sirkülasyonu sağlamak adına farklılıklar yapmayı da sağlayacaktır. Yapmanız gereken bu tarz panelleri de soğuk odaların kapıları kadar önem vererek temin etmeniz olacaktır.

Alan konusunda problemleriniz varsa soğuk odalarda kullanılan perdeler alarak bölme işlemi de sağlayabilirsiniz.

 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı