Soğuk Oda Rafları ve Kullanımı

Soğuk oda rafları, son derece düşük sıcaklıklara ulaşan odalarda eşya bulundurmaya uygun özel yapım raf ünitelerinden oluşur. Farklı sektörlerde ağırlıklı bir dizi Kullanılan süpermarket perakende satış, soğuk oda raf çeşitli faydalar uzun vadede yardım perakendeciler değil, aynı zamanda yardım müşteriler sadece sahiptir. Aşağıda,belirli işletmelerde soğuk oda raflarının nedenarandığına ve kullanımlarının neden sürekli olarak gıda bileşenlerinin ve / veya stokların depolanmasına dahil edilmesi gerektiğineilişkin çeşitli nedenleryer almaktadır.
 
 
Çapraz Kontaminasyonu ve Nedenlerin Düzenlenmesini Önler
 
Soğuk oda raflarının ana odak noktası, tesviye sistemidir. Çeşitli rafların mevcut olması, gıda bileşenlerinin depolanması açısından birçok nedenden dolayı faydalıdır. İlk olarak, her zaman çapraz bulaşma endişesi vardır. 
 
Bazı gıdalardaki (tipik olarak çiğ etler) bakteriler farkında olmadan diğer gıdalara geçtiğinde çapraz bulaşma meydana gelir. Kullanımı sayesinde soğuk oda raf , size yiyecek ayrılmış tutabilir. Örneğin, çiğ etleriniz sebzelerden ve pişmiş etlerden vb. Uzakta saklanabilir. Bu hijyenik raflar , gıda ürünlerinin hijyenini korur ve gıda ürünlerini kaybetmenizi veya potansiyel olarak toksin içeriyorlarsa potansiyel olarak stoklanmaya ihtiyaç duymanızı önler .
 
Soğuk oda raflarını soğuk odalara dahil etmek, farklı gıda grupları farklı raflara ayrılabildiğinden, kontaminasyon riskini azaltmaya yardımcı olabilir. Gıda endüstrisi dışındakiler için soğuk oda rafları, işletmelerin stoklarını düzenli tutmalarına yardımcı olabilir. Öğelerin organizasyonu, özellikle gıda depolama ve tıbbi ile ilgili depolama birimleri olmak üzere, her türlü işte çok önemlidir. Öğeleri takip etmenizi ve hangi ürünlerin en popüler olduğunu belirlemenizi sağlayarak gelecekteki yatırımlarınızda size yardımcı olur.
 
 
Aşırı Sıcaklığa Dayanıklı
 
Soğuk oda raf ünitelerinin imalatında, aşırı soğuk hava ile karşı karşıya kalacakları gerçeği göz önünde bulundurulur. Dondurucu sıcaklıklarda saklanacak malzemelerin, örneğin gıda maddelerinin ve bazı tıbbi malzemelerin stoklanmasından sorumlu olan işletmelerin, kullandıkları rafların maruz kalacakları aşırı sıcaklıklara dayanabileceğinden emin olmaları gerekir.
 
Soğuk oda rafları, aşırı sıcaklıkların etkilerine dayanıklı olacak şekilde üretilme eğilimindedir. Bu, işletme sahiplerinin yeni soğuk oda raf üniteleri için sürekli ödeme yapmak zorunda kalmadan uzun ömürlü raf ünitelerine sahip olmalarını sağlar , bu da işletme sahiplerinin güvenilmez bir bakış açısı olarak göreceği bir şeydir.
 
 
Yükseklik ayarlanabilir
 
Raf ünitesi üreticileri, farklı boylardaki insanların söz konusu raflarla uğraşacağını anlıyor. Ünitenin üst kısmında bulunan raflar için çok kısa kabul edilen kişiler için, soğuk oda raflarının yükseklik ayarlı olma eğiliminde olduğunu bilmek kullanışlıdır . Daha kolay erişim için raflar genellikle ünite üzerinde farklı yüksekliklere ayarlanabilir. Bu, bazı çalışanları mesai saatleri içinde ürünlere ulaşmak için mücadele etmek veya güvenli olmayan bir şekilde merdiven kullanmak zorunda bırakarak potansiyel olarak iş kazalarına neden olabilir.
 
 
Neden KESKİNSO
 
KESKİNSO Soğutma, uzmanlık becerilerini soğuk depolama çözümleri ( soğuk oda rafları dahil ) ve endüstriyel kapılar tedarik ve kurulumunu sağlamaktadır . KESKİNSO tarafından sağlanan soğuk oda raflarının , ister gıda perakendeciliği , depolama, oteller, tıbbi depolama veya hizmet verdiğimiz diğer endüstriler olsun, her türlü ihtiyacınıza uygun olacağından emin olabilirsiniz.
 
Eğer düşünüyorsanız soğuk oda raf üniteleri ihtiyaçlarınız için idealdir, iletişim bize bugün! Bizi 0216 311 46 57 numaralı telefondan arayabilir veya alternatif olarak info@keskinso.com adresine e-posta gönderebilirsiniz . Uzmanlarımızdan biri, sahip olabileceğiniz tüm sorularınızda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı