Soğuk Oda Poliüretan Panelimiz

Soğuk oda poliüretan izolasyon modüler Sandviç soğuk oda paneli , soğutucu panel ve Türkiyede sandviç kilitli  panelin  üreticisiyiz. 
 
Serin soğutucu, ve Derin dondurucuların montajı için çeşitli boyutlarda en iyi kalitede soğuk oda panelleri mevcuttur. 
 
Modüler soğuk oda panelinin bağlantı tasarımı, dil ve oluk kenarları ile yapılır ve içine yerleştirilmiş kam kilit tasarımlı bağlantı elemanları ile birlikte kilitlenir.sandviç panel, Soğuk oda tasarımcısı ve üreticisi, soğuk odaları kendi başlarına kolayca monte edebilir ve kurabilir. 
 
Veya kullanıcılar serin soğutucu, veya derin  dondurucuyu, başka bir yere taşımak istediklerinde , poliüretan köpük panelin soğuk oda panelleri ( PUF panel) ) bir altıgen anahtar ile kolayca sökülebilir ve tekrar takılabilir. 
 
Prefabrik modüler imalat soğuk oda paneli, farklı boyutlarda yürüme soğuk hava deposu tesisi ve soğutmalı makine deposu inşa etmek için oldukça esnek kılan farklı boyutlardan yapılmıştır. 
 
Tüm soğuk hava deposu tesisi & ekipman sandviç panelleri, soğutulmuş depo ve soğuk odalar. İki seçeneğimiz varTam poliüretan panel ( % 100 PUF panel ) veya XPS + PU panel (kompozit panel) olabilen yalıtım panel malzemesi . XPS + PU panel, mükemmel yalıtım verimliliği sağlamak ve fiyattan çok daha fazla maliyet tasarrufu sağlamak için fabrikamızın benzersiz köpük teknolojisidir. 
 
Soğuk Oda Paneli için Kam Kilit Tasarımı

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı