Soğuk Oda PVC Perdelerin Faydaları

Soğuk oda PVC perdeleri, Her tip kapıya uygulanabilen bakteri ısı ve uygunsuz ışık geçişlerini engelleyen ekononomik  bir seçimdir. Hareket kolaylığı, perdeleri tercih etmenizin olası nedenlerinden biridir. Dışarıdaki pek çok yeni sektör yeni bir perde seti arıyor ve bazı yerleşik endüstriler mevcut eski perdelerin yerini almak istiyor.
 
Mevcut pazar yerinde geniş bir Soğuk oda PVC perde yelpazesi var ama hangisinin uygun olduğuna kendiniz karar vermesi gereken alıcı sizsiniz. Peki, satın almadan önce şerit perdelerin bazı özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız çünkü herhangi bir günlük sağlık, her zaman kazanabileceğiniz paradan daha önemlidir.
 
Çoğu insanlara ve memelilere zararlı olan Ftalatlardan oluştuğu için, metrekare başına düşük bir fiyata kolayca elde edilebilen çok sayıda Soğuk oda PVC perde vardır.
 
Soğuk oda PVC perdeler , sert bir sentetik plastik polimer olan Polivinil Klorürden yapılmıştır . Ftalatlar, daha esnek, şeffaf, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan özelliklerini geliştirmek için vinil plastiğe eklenen plastikleştiriciler, katkı maddeleridir. Ftalatlar, insan sağlığına zarar verdiği bilinen bir kimyasallar ailesidir. Ftalatlara maruz kalma, hem erkek hem de dişilerin doğurganlığını etkileyen insan hormonu bozulmasına neden olur ve ayrıca insanlarda farklı kanser türlerine neden olan bir kanserojen görevi görür.
 
Şerit Perdeler Su geçirmez 
 
Sağlığın iyiliğini göz önünde bulunduran Keskinso soğuma , endüstriler için Ftalat içermeyen Soğuk Oda PVC Şerit Perdeleri piyasaya sürdü. Bu, tüketiciler, çalışanlar, çalışanlar ve çevre için daha güvenli hale getiriyor. Ftalat içermeyen plastikleştiricilerin kullanımı, muazzam faydalara sahip şerit perdeler ile sonuçlanır.
 
1. Esnek ve Şeffaf: Ftalat içermeyen PVC şerit perdeler, yayaların ve taşımak istedikleri paketlerin içeri ve dışarı akışına izin veren şeffaf ve şeffaftır. Ftalat içermeyen bu şerit perdeler, Ftalatlardan oluşanlara göre daha esnektir.
 
2. Yan etkiler ücretsiz: Sanayide çalışan çalışanlar her gün bu şerit perdelere girip çıkıyor. Soğuk Oda PVC şerit perdelerde Ftalatların bulunmaması sağlıkları açısından önemlidir. Ftalatlılar kansere neden olurken, biz insanların buna maruz kaldığından zararsız ve etkisiz hale getirirdik.
 
3. Ekonomik Fiyatlandırma: Soğuk Oda PVC şerit perdeler, kontaminasyonu ve sıcaklık kontrolünü önleme amacına hizmet eden çeşitli endüstriler için düşük maliyetli bir kalkandır.
 
 

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı