Tarım için soğuk hava depolarının önemi

Günlük ihtiyaçlarımızın başında meyve ve sebze gelmektedir bunların üretimi ise oldukça zor ve pahalı bir iştir. Her türlü zorluğa rağmen üretmiş olduğu ürün satmak üreticinin bir başka derdidir. Bazı ürünler vardır ki hasatın sonunda günlük olarak satması gerekir bunların başında çilek kiraz gibi meyveler gelmektedir. Bu tür ürünler günlük satılmadığı takdirde üreticinin elinde kalır ve bu da onun için zararlıdır  1 yıllık emeğinin karşılığı çöpe gider.
 
Üretici kardeşlerimiz yaptığı hasat sonrası ürünlerini soğuk depo,ya koyabilir belirli bir müddet bu depoda muhafaza edebilir. Soğuk depolar, ürünlerin tadını tazeliğini bozmadan uzun süre muhafaza etme özelliğine sahiptir.
 
Keskinso Soğutma Sistemleri olarak biz daima üreticinin yanında bulunmaya ve ona destek olmaya her türlü şartlarda araştırma ve geliştirmeye devam etmekteyiz.
 
Soğuk oda, sistemlerinde gelinen son noktada ise artık hasat yerine Taşınabilir Mobil Konteyner Soğuk Odalar üretmekteyiz. Kendinden jeneratörlü olan bu soğuk oda,lar her türlü çalışma ortamına uygun olarak imal edilmektedir. İstenilen ölçülerde ister römorklu ister römorksuz taşınabilir soğuk oda,larımız için teklif isteyebilir fiyat alabilirsiniz
 
İletişim Numaralarımız 0216 311 46 57

WhatsApp chat
WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı